Så här
hittar du
till oss

Så här hittar du till oss på Grindstugegränd!

Med bil: 

Lurigt nu när västlänken byggs och allt är tillfälligt…

Ur Tingstadstunneln, norrut:
Håll vänsterfilen i tunneln (riktning Oslo) och ta av andra motet (åt höger) efter tunneln (Brunnsbomotet!) och håll höger (in på Litteraturgatan)så att du har Brunnsbotorg på vänster sida och villaområdena på höger sida. Fortsätt ca 500m, nu ser du skorstenen “Brunnshuset” på vänster sida, strax därefter kommer en grusplan på höger sida, sväng in på grusplanen där och parkera, vi finns i den svarta trävillan framför dig!

Från Backaplan, västerifrån:
Ta av motet “Brunnsbomotet” (det kommer strax innan Tingstadstunneln), håll höger (in på Litteraturgatan)så att du har Brunnsbotorg på vänster sida och villaområdena på höger sida. Fortsätt ca 500m, nu ser du skorstenen “Brunnshuset” på vänster sida, strax därefter kommer en grusplan på höger sida, sväng in på grusplanen där och parkera, vi finns i den svarta trävillan framför dig!

Från Oslo, söderut:
Ta av motet vid Selma Lagerlöfs Torg och kör västerut fram till Litteraturgatan där du svänger vänster och söderut. Fortsätt tills du kommer till rondellen vid den höga Brunnsboskorstenen – där kör du runt och tillbaka norrut. Nu har du strax en grusplan på höger sida, sväng in på grusplanen och parkera, vi bor i den svarta trävillan rakt framför dig!

Med buss: 

Ta t ex buss 18 eller 19, (finns nog fler linjer), och gå av på hållplatsen Balladgatan (hållplatsen efter Brunnstorget och du är på Litteraturgatan). Du är ca 100 meter från huset, gå förbi grusplanen där och vi finns i den svarta trävillan framför dig!

Här finns gott om parkeringsplatser på vår stora grusplan och det är avgiftsfritt!

Så här hittar du till oss på Grimmered!

Med bil: 

Lurigt nu när västlänken byggs och allt är tillfälligt…

Bäst är att konsultera en GPS och köra med vägbeskrivning. Det är rondeller och smågator och svårt att förklara…
Kontoret på Svalörtsgatan 1C ligger i ett stort gult trevåningshus uppe på slänten till ett högt berg. Vi har två parkeringsplatser precis nedanför huset. Annars går det bra att ställa sig på Grimmeredsvägen 9 där vi har HVBt och fler parkeringsplatser.

HVBt på Grimmerdsvägen 9, som bara ligger ca 100 meter från kontoret på Svalörtstagan 1C, ligger i en stor friliggande vit trevåningsvilla med röda knutar och balkonger.

Med buss: 

Ta tex buss nr ? (finns nog fler linjer) och gå av på hållplatsen ? Du är ca ? meter från huset. Gå…
Eller så tar du spårvagn nummer ? och går av på hållplatsen ”Kungsten”. Sedan går du över bron till andra sidan leden – ca 300 meter och sen har du först svalörtsgatan 1C och därefter Grimmeredsvägen 9 inom räckhåll.